Foto: Privātais arhīvs

Populārā skatuves māksliniece Linda Leen (attēlā) ir viena no tām pašmāju dīvām, kas vairās no mediju uzmanības un visus draugus un atbalstītājus par savām gaitām informē pati – ar sociālo tīklu starpniecību -, un aizvadītās nedēļas izskaņā māksliniece padalījusies ar ļoti noslēpumainu foto.

Pēdējā laikā jau kļuvis par normu, ka, ja tiek veiktas kādas vizuālās pārvērtības, šis notikums jāiemūžina selfijā, un vēlāk attēls jāizliek publiskai apskatei sociālajos tīklos, un arī Linda nav izņēmums - brīvdienās dziedātāja padalījusies ar foto, kurā viņa redzama neierastā izskatā.

Laika gaitā Lindas mati piedzīvojuši dažādas krāsas un frizūras, taču pēdējos pāris gadus mūziķe pieturējusies pie garām un blondām cirtām, tādēļ ne viens vien mākslinieces daiļrades cienītājs piedzīvojis visnotaļ lielu pārsteigumu, redzot foto, kurā mūziķe pozē ar īsu karē griezumu.

Pēdējā laikā arvien lielāku popularitāti iemanto frizūra, kas garu matu īpašniecēm ļauj piedzīvot pārvērtības, negriežot matus - meistars šādā gadījumā matus sasprauž tā, lai tie atgādinātu karē griezumu, un, iespējams, šo atjautīgo knifiņu izmantojusi arī Linda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!