Foto: instagram.com/arturduboks/

Tie, kuri uzskata, ka pašmāju kulta grupas A-Europa ziedu laiki palikuši desmit gadus senā pagātnē, rūgti maldās. Mākslinieki atkal ir zirgā, bet grupas līderis Artūrs Duboks (attēlā pa kreisi) šopavasar dzīvo megazvaigznes cienīgu dzīvi.

Duboks šopavasar kļuvis par īpaši aktīvu sociālā tīkla Instagram lietotāju. Ar tā palīdzību viņš ļauj A-Europa faniem ieskatīties savā ikdienas dzīvē un kliedē visas baumas par problēmām privātajā vai profesionālā sfērā.

Mūzikas leģenda un tādu hitu kā Meitenes Rīgā un Jūrmala autors savus fanus ik dienas iepriecina ar vairākām bildītēm. Viņš atklāj, ka ir gādīgs tēvs – kamēr bijusī dzīvesbiedre Solla nodarbojas ar sevis pilveidošanu, Artūrs ar abu kopīgo meitiņu Mišelu dodas ceļojumos pa Latviju un izbauda kopīgas aktivitātes.

Meitiņas audzināšanu Duboks apvieno ar aktīvu darbu. Mākslinieks publicē bildes no A-Europa jaunākajiem šoviem un aizkulisēm, parādot tautai, ka, lai kur grupa dotos, to sagaida trakojoši fanu pūļi un ovācijas.

Arī pats Duboks šopavasar uzplaucis. Mākslinieks, kurš nav kautrējies paziņot, ka esot tikpat seksīgs kā Breds Pits, nu jau, iespējams, pat pārspēj Holivudas zvaigzni daiļumā – Duboks atsvaidzinājis tēlu ar izteiktāku bārdiņu un jauneklīgu frizūru.

Viņš dzīvo ar zvaigznes cienīgu vērienu, regulāri atrādot faniem dažādus izsmalcinātus gardumus, piemēram, ikrus un garneles.

#arlabunakti #спокойнойночи #artursduboks #артурдубокс #aeuropa

A photo posted by Aртур Дубокс (@arturduboks) on Apr 17, 2016 at 12:52pm PDT

Ejam uz skatuvi!!! Выходим!!! #jekabpilstautasnams #artursduboks #артурдубокс #aeuropa #aeiropa

A photo posted by Aртур Дубокс (@arturduboks) on Apr 15, 2016 at 2:09pm PDT

Vajag paēst... Надо покушать... #artursduboks #артурдубокс #sushi

A photo posted by Aртур Дубокс (@arturduboks) on Mar 16, 2016 at 10:13am PDT

#aeuropalive #видсзади #skatsnoaizmugures 😉😉

A photo posted by Aртур Дубокс (@arturduboks) on Mar 14, 2016 at 12:04pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!