Фото: Privātais arhīvs
Pašmāju sociālo tīklu slavenība Evelīna Pārkere tagad arī oficiāli ir Pārkere, jauniete atklājusi podkāstā "ZiliRozā". Ar Pārkeres uzvārdu jauniete sāka savu karjeru internetā, taču šis uzvārds nebija viņas īstais, bet gan vienkārši iepaticies.

Evelīna Pārkere dzimusi kā Evelīna Lukša. Tagad, kad jaunietei pienāca pases mainīšanas laiks, viņa izdomājusi oficiāli atteikties no meitas uzvārda un kļūt par Pārkeri.

"Tas maksā tikai 60 eiro," podkāsta skatītājiem saka Evelīna.

Populārā jauniete skaidro, ka savas karjeras pirmsākumos, kad viņa izveidoja savu "YouTube" kanālu, vecāki palūguši ģimenes uzvārdu pārāk nepubliskot, lai saglabātu privātumu, un desmit gadu laikā viņa ļoti pieradusi pie pašas izdomātās Pārkeres.

"Vienīgā vieta, kur lietoju savu īsto uzvārdu, bija universitātē, kad vajadzēja parakstīt kontroldarbus. Neskaitāmos kontroldarbos es jau biju sākusi rakstīt Pārk..., un tad svītroju nost," atceras influencere. Arī savus sadarbības līgumus ar reklāmdevējiem viņa slēdz ar savu īsto uzvārdu, pseidonīmu rakstot iekavās.

Evelīnas ģimenē arī Lukšas uzvārds vairs nav daudz lietots – vairākiem ģimenes locekļiem tas mainījies.

Kā uzskata Pārkere, jaunais uzvārds viņai labi piestāv un "iemieso to, kas es esmu". Savu personvārdu gan viņa nav noskaņota mainīt, jauniete pastāstīja savā podkāstā.

Pārkere arīdzan atklāj, ka gatavojas uz mēnesi pamest Latviju un padzīvot citur.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !