Foto: LETA

Sociālajos tīklos aktīvā juriste, šobrīd Saeimas deputāte un Saeimas cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītāja Ieva Brante paviesojusies TV raidījumā "Kad viņas satiekas", lai parunātu par savu privāto dzīvi. Deputāte jau ilgāku laiku bauda jaunu mīlestību un uzskata, ka gadu skaitam viņas attiecībās nav nozīmes.

43 gadus vecā politiķe ir kopā ar krietni jaunāku vīrieti. Precīzs Māra Gunāra Dzeņa dzimšanas laiks nav zināms, taču starpība varētu būt ap 13 gadiem.

Šarmantajai politiķei mīļotā vīrieša vecums nav būtisks, jo svarīgākais attiecībās ir vieglums un sajūtas, viņa atklājusi raidījumā. "Es patiešām dzīvoju pēc sajūtām. Ja man šis cilvēks der pēc sajūtām, tad vecumam nav nozīmes," saka deputāte.

Kā zināms, savu jauno mīlestību viņa sastapusi deju skolā, un neparastas sajūtas par "savu īsto cilvēku" Branti esot pārņēmušas uzreiz, taču viņa nav steigusies tās izrādīt. Tomēr pēc laiciņa tieši viņa bijusi tā, kas pirmā atzinusies puisim mīlestībā.

Šā gada janvārī Brante sniedza interviju žurnālam "Ieva", kurā atklāja, ka Dzenis ir viņas temperamenta cienīgs vīrietis: "Patiesībā es to ieteiktu katram vīrietim – ja tev pretī stāv sieviete izaicinājums, tad lec šajā izaicinājumā iekšā! Jo vīrietim tā ir fantastiska skola," uzskata deputāte. Viņasprāt, garlaicīgi cilvēki nevienam nav interesanti, un "taureņi lido uz ziedošām pļavām".

Ievai Brantei aiz muguras bijušas divas laulības, viena ilga deviņus gadus, otra 15.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!