Fоtо: Kadrs no video
"Māja ir pilnīgi jauna, bet tagad tur izskatās briesmīgi," izdevumam "Privātā Dzīve" saka kāda Pierīgas nama īpāšniece Vineta, kura 2022. gada ziemā kā īrniekus uzņēma šova "Slavenības bez filtra" varoņus Kristapu Zuti un Elīnu Pakalni. Līgums ir spēkā līdz šā gada novembrim, taču sadzīves apstākļi spiež nost gan influencerus, gan nama īpašnieci. Konfliktsituāciju atspoguļo žurnāls "Privātā Dzīve".

Realitātes šova "Slavenības bez filtra" cienītāji pērn varēja vērot, kā mīlnieki Zutis un Pakalne ievācas jaunā mājvietā, lai sāktu kopdzīvi. Lai gan pāris pat saderinājās, šovasar abi tomēr pašķīrās. Īres namā palika dzīvot tiktokere Elīna ar sava drauga suņiem – sētā Pierīgā ir tiem piemēroti voljēri.

Kā žurnālam "Privātā Dzīve" skaidro nama saimniece Vineta, līgums slēgts par telpu nomu ar Pakalnes uzņēmumu "B Team Production". Tikuši kavēti maksājumi par nomu un komunālajiem pakalpojumiem. 20. septembrī namsaimniece no Pakalnes saņēmusi ziņu, ka viņa vairs nevar atļauties šo māju nomāt, jo uzņēmumam radušās problēmas. Pakalne teikusi, ka 1. oktobrī telpas atbrīvos.
Fоtо: Kadrs no video

Saskaņā ar saimnieces teikto, viņa nolēmusi namam atslēgt ūdens padevi, jo nomnieki nemaksā parādu, kas jau tuvojoties 2000 eiro. Uz to Pakalne atbildējusi, ka šantāžas gadījumā nemaksās neko. "Ja prasība maksāt rēķinu ir šantāža, tad šis ir nekaunības kalngals," "Privātajai Dzīvei" saka Vineta. Viņasprāt, ja Pakalnes firma tiks likvidēta, nav nekādu cerību uz parāda nomaksu.

Saimniece arīdzan atzīmē, ka tas, kādu labturīgu dzīvesveidu šovbiznesa varoņi demonstrē citiem, neatbilst realitātei. Filmējoties "Slavenības bez filtra", Zutis esot prasījis paaugstināt samaksu par dalību šovā, taču viņam atteikts. "Šo visu publiskoju tikai tāpēc, lai brīdinātu citus, ka šie cilvēki nemaksā rēķinus," žurnālam pauž saimniece, kura pati namu iegādājusies kredītā.

Radušos situāciju skaidro Zutis

Bokseris Kristaps Zutis sarunā ar "Privāto Dzīvi" pauž, ka bija cerējis situāciju atrisināt mierīgā ceļā. "Par naudas problēmām saimniece tika brīdināta jau divas nedēļas iepriekš, un nokavētas bija tikai divas dienas," saka Zutis. Taču Vineta atslēgusi mājā ūdeni. Par šo Elīna Pakalne vērsusies policijā, jo ūdens atslēgšana esot pretrunā ar patērētāja tiesībām.

Zutis arīdzan noliedz saimnieces pausto, ka parāds par māju tuvojoties 2000 eiro. "Noma par mēnesi ir 1097 eiro plus komunālie. Samaksāts nav tikai par šo – septembra – mēnesi. Par iepriekšējiem mēnešiem rēķini ir samaksāti. Esam iemaksājuši arī drošības naudu," skaidro influenceris.

Zutis skaidro, ka problēmas mājā sākušās jau sen – nestrādājis apkures katls, sācis tecēt jumts un logs, salūzuši vārti, un saimniece gaidījusi, ka remontus no saviem līdzekļiem segs nomnieki. "Māja uzbūvēta nekvalitatīvi, jūk un brūk kopā," saka Zutis un piebilst, ka saimniece solījusi kaut ko darīt lietas labā, taču nedarīja.

Bokseris apņēmies risināt nepatīkamo situāciju un saka, ka savu taisnību var apliecināt ar dokumentiem, bildēm, video un sarakstēm ar namsaimnieci.


Pilns raksts izlasāms 26. septembra izdevumā "Privātā Dzīve" vai portālā "Santa.lv"!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !