Fоtо: AFP/Scanpix
Nupat klajā nācis seriāla "Kronis" ("The Crown") sestās un arī pēdējās sezonas treileris. Paredzams, ka noslēdzošajā sezonā tiks atspoguļoti notikumi, kas risinājās no 1997. gada līdz 2005. gadam, parādot arī vienu lielākajām traģēdijām Lielbritānijā – princeses Diānas nāvi, vēsta "Movie Web".

Iedvesmojoties no patiesiem notikumiem, seriālā detalizēti aplūkoti gan politiskie, gan privātie dzīves notikumi karalienes Elizabetes II valdīšanas laikā. Tā kā seriāla notikumi risinās dažādos laika periodos un aptver vairākas desmitgades, monarhu spēlējušas dažādas aktrises. Vēlīnajos gados piektajā un sestajā sezonā karalieni atveido Imelda Stintone.

Seriāls kļuvis par vienu no vērienīgākajiem un atzinību guvušajiem straumēšanas platformas "Netflix" projektiem, kas parāda arī pārsteidzoši labu aktieru atlasi, atspoguļojot karaliskās ģimenes locekļus cauri desmitgadēm.


Lai arī pēdējā sezonā galvenā uzmanība tiks pievērsta princeses Diānas traģēdijai, tajā tiks atspoguļotas arī prinča Viljama un Keitas Midltones agrīnās attiecības, kā arī prinča Čārlza (kurš nu jau ir karalis Čārlzs III) un Kamillas Pārkeres-Boulzas kāzas.

Sestā seriāla sezona turpināsies ar notikumiem, pie kuriem aprāvās piektā sezona, koncentrējoties uz Velsas princeses Diānas dzīves pēdējām dienām un viņas attiecībām ar ēģiptiešu uzņēmēju, miljardiera dēlu Dodi al Fajedu pirms traģiskā negadījuma, kurā abi gāja bojā. Kā ziņo seriāla pārstāvji, seriālā netiks atspoguļota autoavārija, lai izrādītu cieņu.

Pēdējā sezona tiks sadalīta divās daļās. Pirmās daļas pirmizrāde notiks jau 16. novembrī, bet pēc četrās sērijām sekos mēnesi ilgs pārtraukums, līdz 14. decembrī seriāls atkal atgriezīsies ar pēdējām sešām sērijām. Sezonas otrajā daļā uzmanības centrā būs prinča Viljama un Keitas Midltones attiecības.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !