Фото: Mango

Autosportiste Karlīne Štāla jau ilgus gadus draudzējas ar pasaules čempioni ūdensmotociklos Nelliju Šlēgelmilhu. Turklāt abas draudzenes piektdienas vakarā Mango sastapa kādā ballītē, uz kuru Karlīni bija ielūgusi Nellija.

Štāla šobrīd visu uzmanību pievērsusi studijām Biznesa augstskolā Turība, kur autorsportiste ir tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmuma vadības bakalaura programmas studente.

„Tagad tikai mācos, jo sacensību laikā biju tik ļoti iekavējusi studijas, ka sakrājās ļoti daudz mācību parādu. Autobraukšanas sezona ir beigusies, tāpēc ir vairāk laika skolai," tā Štāla, kura atklāj, ka pagaidām ir neziņā par nākamo autosporta sezonu.

„Ja būtu daudz naudiņas, tad varētu braukt arī ziemā trenēties uz Spāniju vai Itāliju. Taču pašlaik ir tāda situācija, ka nav atrasti līdzekļi. Arī par nākamo sezonu runājot, viss ir miglā tīts. Šobrīd meklēju intensīvi sponsorus," tā simpātiskā autobraucēja, kas aicina atsaukties atbalstītājus nākamai sezonai.

Tiesa gan, ne jau visu laiku Karlīne studē, piektdienu vakaros viņa ar draudzenēm dodas izklaidēties uz klubiņiem.

Štāla atklāj, ka uz ballītēm mēdz aiziet kopā ar labāko drudzeni ūdens motosportisti Šlēgelmilhu. Uz klubiņu un atpakaļ mājās ar savu automašīnu Karlīni aizvizina Nellija.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !