Fоtо: Zuma Press/Scanpix/LETA

Šons "Didijs" Kombs jeb P. Diddy ir apvainots vairākos vardarbības gadījumos, taču viņš visas apsūdzības noliedza, saucot tās par nepatiesām.17. maijā CNN publicēja video, kurā redzami tieši pierādījumi apsūdzību patiesumam. Nevajadzēja pat 48 stundas, kad Didijs jau sniedza publisku atvainošanos.

Iepriekš Didijs bija ietekmīga mūzikas personība, reperis, producents, biznesa magnāts, taču jau pāris mēnešus viņa vārds saistāms ar vairākiem upuriem, kuri cietuši no viņa rokas. CNN 17. maijā publicēja video kameru ierakstu no 2016. gada, kurā varēja redzēt kā Didijs sit, sper un velk pa zemi savu bijušo draudzeni Kesiju Venturu (Kasandru Venturu).

Fоtо: AP/Scanpix/LETA

Pāris stundas pēc video ieraksta publicēšanas Didijs klusēja, taču jau svētdien ap 11.00 dienā viņš "Instagram" publicēja video, kurā atvainojās par incidentu, kura esamību iepriekš bija noliedzis.

"Ir ļoti grūti reflektēt par savu dzīves tumšāko posmu, bet dažreiz tas ir jādara," video klāstīja Didijs. "Es biju samaitāts – es nokļuvu pašā lejā – bet man nav attaisnojuma. Mana uzvedība šajā video ir nepiedodama. Es uzņemos pilnīgu atbildību par savu rīcību. Es jūtos pretīgi. Es jutos pretīgi arī tad, kad to darīju un es jūtos pretīgi tagad," viņš sacīja.

Jau iepriekš, novembrī, Kesija iesniedza tiesā prasību pret Didiju, rakstot, ka reperis viņu vardarbīgi ietekmējis un kopdzīves laikā piespiedis iesaistīties seksuālos aktos ar citiem vīriešiem. 2016. gada martā viesnīcā noticis strīds, kura video tika publicēts. Incidenta laikā Didijs bijis reibumā un pēc tam aizmidzis, taču, kad Ventura centusies no viesnīcas izlavīties, Didijs pamodies, sievieti gaitenī notvēris un metis ar stikla vāzi. Sūdzībā apgalvots, ka Kombs samaksājis viesnīcai, lai atgūtu video ierakstu.

Prasībā aprakstītais par Didija veikto vardarbību atbilst video redzamajām ainām. Par Didija apsūdzībām vairāk vari lasīt šeit.

Reakcija uz video

Pēc videoieraksta publicēšanas Ventura saņēma lielu atbalstu sociālajos medijos. Losandželosas apgabaltiesa nāca klajā ar paziņojumu, kurā teikts, ka ir informēti par šo uzbrukuma video. "Šobrīd tiesībsargājošajās iestādes nav ierosinājušas lietu saistībā ar videoklipā redzamo uzbrukumu, taču aicinām ikvienu, kurš kļuvis par nozieguma upuri vai liecinieku, ziņot tiesībsargājošajām ietādēm," rakstījusi tiesa.

Arī policijas iecirknis ir lietas kursā par video ierakstu, taču viņi nav atvēruši lietu pret Kombsu. Policija arī neatbildēja uz jautājumu, vai par uzbrukumu ir iesniegts ziņojums.

Tagadējais Kesijas Venturas vīrs "Instagram" ievietoja video, kurā reaģē uz vardarbīgo videoierakstu, norādot Nacionālo Valsts Vardarbības tālruni (National Domestic Violence hotline) un rakstot: "Ļaunprātīgie izmantotāji, ar jums ir cauri, jūs vairs neesat drošībā, jūs vairs neesat aizsargāti."

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !