Foto: Vida Press

Mūziķa Didija (P. Diddy) vārds vairs nav sinonīms slaveniem hitiem, tagad tas ir aptraipīts ar apsūdzībām par fizisku un seksuālu vardarbību, tostarp izvarošanu un seksa tirdzniecību. Apsūdzēto līdzzinātāju un atbalstītāju vidū – kolēģi, draugi un pat paša dēli.

Kad 2023. gada novembrī dziedātāja Kesija (īstajā vārdā Kasandra Ventura) iesniedza tiesā prasību pret bijušo partneri Šonu "Didiju" Kombsu jeb P. Diddy par fizisku un seksuālu vardarbību, tika pavērta Pandoras lāde arī pārējiem iespējamiem mūziķa noziegumiem. Lai gan abas puses savstarpēju vienošanos panāca dienas laikā, sniega bumbas efekts bija sācies. Viņu apsūdzējušas vēl trīs sievietes un viens vīrietis par tādiem pāridarījumiem kā seksuāla uzmākšanās, izvarošana, pornogrāfija bez atļaujas un pat seksuālā tirdzniecība. Minētajam pa vidu: sazāļošana ar narkotikām un nepilngadīgo piedzirdīšana.

Vardarbības un seksuālās tirdzniecības upuris ir paša romantiskā draudzene

"Pēc ilgiem gadiem klusumā un tumsā beidzot esmu gatava atklāt savu stāstu, runāt savā un citu sieviešu labā, kuras attiecībās saskaras ar vardarbību," Kesija stāsta, precizējot, ka ar Didiju iepazinusies, kad viņai bija tikai 19, bet mūziķim 37 gadi. Iesniegtajā prasībā teikts, ka vīrietis kontrolējis visus viņas dzīves aspektus, sākot no karjeras un beidzot ar pieeju medicīnas datiem. Viņš bijis vardarbīgs, "vairākas reizes gadā" fiziski aizskāris un licis lietot "lielu daudzumu narkotiku".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!