Dņepropetrovskas apgabala pilsētā Nikopolē kāds paveca Volkswagen Jetta īpašnieks izdomājis visai oriģinālu veidu, kā piesaistīt interesi par savu preci – viņš pierunājis kādu meiteni, lai viņa puskaila pozētu pie automašīnas.

Lai gan sludinājumu portālā reklāma ievietota divos variantos - ar meiteni un bez viņas, trīs dienu laikā attiecīgo reklāmu apskatījušies vairāki tūkstoši cilvēku, turklāt tā kļuvusi par ļoti apspriestu tēmu Krievijas sociālajos tīklos.

1983. gada ražojuma folksvāgena aprastā saimnieks norāda: "Auto ir normālā tehn. stāvoklī, agrāk izmantota kā pārvietošanās līdzeklis, tāpēc par ārējo izskatu neviens nedomāja. Nepieciešama kosmētika, plānoju nokrāsot, bet tad jau būs cita cena. Iespējams variants ar lētu krāsošanu, bet tad jāpiemaksā 250-300 dolāri.

Apdrošināšana ir, gumijas jaunas, bez problēmām aizbrauks, kur vajag. Pārdošana nav steidzama, bet vajadzīgs kosmētiskais remonts. Madāma komplektā neietilpst, tas nav apspriežams."

Neraugoties uz to, ka šajā automašīnā nav nekā īpaša, virtuāla interese par to ir ārkārtīgi liela. Pagaidām gan mašīna nav pārdota, un tās summa joprojām ir 1800 dolāri.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !