Fоtо: Privātais arhīvs

Bijusī Saeimas deputāte Glorija Grevcova izcietusi sodu, ko tiesa viņai piesprieda par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai. Grevcovu sodīja ar 160 stundām sabiedriskā darba, un viņa tās visas jau pievārējusi, raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Odiozā politiķe uz piespiedu darbu modusies līdz ar gaiļiem. Viņa bija plānojusi darbus paveikt mēneša laikā, taču sanācis nostrādāties pusotru mēnesi.

"Esmu izcietusi savu sodu. Darba devējs nevēlējās, lai atklāju vietu, kurā esmu strādājusi, taču varu pastāstīt, ka šīs 160 stundas pavadīju, veicot iekštelpu darbus un uzkopjot teritoriju. Katru dienu man darbā vajadzēja ierasties sešos no rīta, bet doties prom varēju pulksten 14.15. Bet, tā kā man sabiedrisko darbu laikā vajadzēja doties uz prokuratūru un "atzīmēties" citās iestādēs, es strādāju ilgāk – pusotru mēnesi," lietišķi stāsta Grevcova.

Kā "Privātajai Dzīvei" atklāj politiķe, tagad viņa iecerējusi atpūsties dzimtajā Latgalē – viņai nepieciešama atelpa "pirms gatavošanās nākamajām vēlēšanām un gaidāmajai krimināllietai".

Kriminālprocess pret viņu sākts saistībā ar "TikTok" video, kurā Grevcova pēc paviesošanās Okupācijas muzejā publiski apšaubīja muzeja gida stāstītā atbilstību patiesībai. Kad šo lietu sāks skatīt tiesā, Grevcovai nav zināms, taču viņa jūtoties apņēmības pilna tikt galā ar jebkādiem pārbaudījumiem, jo "mēs, latviešu sievietes, varam visu".

Pilns raksts lasāms 11. jūnija izdevumā "Privātā Dzīve"!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !