Фото: Publicitātes foto

Sociālajā tīklā "TikTok" ir dzimusi ģeniāla metode, kā ātri un viegli nomainīt segas pārvalku, nezaudējot pacietību un tajā nesapinoties. Dažreiz lielākās pārmaiņas rodas no vienkāršākajām idejām.

Lai izvairītos no cīņas ar segas pārvalku, tiktokere ir atklājusi paņēmienu, ko viņa dēvē par "sarullēšanas tehniku" vai "burito metodi". Lietotāja @the_avantgarde demonstrē šo tehniku, kuras būtība ir šāda: sega jāizklāj uz gultas vai citā piemērotā vietā, un pēc tam segas pārvalka stūrus piestiprina pie pašas segas. Kad tas ir izdarīts, sega tiek sarullēta kā meksikāņu burito.

@the_avantgarde #bedroom #hometips #decortips #duvetcover ♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Kad sega ir sarullēta, to ievieto pārvalkā. Pēc tam, satver aiz viena gala un sakrata. Pēcāk, lai nebūtu kunkuļu, segu novietoto uz taisnas virsmas un izlīdzina. Komentētāji ir sajūsmā: "Un visu šo laiku es pats līdu pārvalkā," "Kāds brīnums tas ir?"

@mama_mila_ Replying to @katieecclestone the “burrito roll” doona / duvet trick that helps save so much time! Say goodbye to getting lost inside your doona cover and messy corners 👋 #homehacks #hometips #bedroomcheck #beddinghacks ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Jūsmotāju vidū ir arī pieredzējušāki metodes lietotāji, kuri piebilst: "Tas ir tas, ko es daru. Ar dažiem pārvalkiem sanāk labāk, ar citiem – sliktāk." Lietotāja @mamma_mila_ uzspiež apstiprinājuma zīmogu: "Burito segas triks, kas palīdz ietaupīt tik daudz laika! Atvadieties no maldīšanās gultas pārvalkā un tā stūros!"

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !