Lai arī diena makšķerēšanai nebija īpaši veiksmīga un lomi bija visai mazi, tāpēc zemledus mašķerniekiem savu meistarību vajadzēja demonstrēt īpaši virtuozi.

Sacensības ilga pavisam četras stundas. Pavisam nocopēti 22,19 kilogrami zivju. Apbalvotas tika labākās komandas vīriešu, sieviešu, jauniešu un komandu grupās. Vīriešu konkurencē pirmajā vietā ierindojās Jānis Viļevičs no Saviešiem – 1,980 kiloggrami, otrajā vietā - Adrians Jerohins no Kokneses, kurš izmakšķerēja 1,690 kilogramus. Trešajā vietā ierindojās Zintis Viļevičs no Saviešiem par nocopētajiem 1,350 kilogramiem.

Sieviešu vidū labākā bija koknesiete Silvija Strode – 0,980 kilogrami. Otrajā vietā – Ļuba Pavlova no Jēkabpils, kura nocopēja 0,870 kilogramus, savukārt trešajā vietā ierindojās Ilze Barūkle no Ļaudonas par nomakšķerētajiem 0,720 kilogramiem.

Jauniešu vidū spēcīgākais bija Dagnis Sakne no Madonas, kurš nocopēja 0,760 kilogramus.

Komandu cīņā pirmo vietu ieņēma Savieši par nocopētajiem 3,590 kilogramiem. Otrajā vietā - Kokneses komanda, kas nomakšķerēja 3,450 kilogramus, savukārt trešajā vietā – Kalsnava ar 3,060 kilogramiem.