DELFI uzsāk sadarbību ar ISIC, piedāvājot 'DELFI plus' par ļoti izdevīgu cenu
Latvijā vadošais ziņu medijs DELFI jau vairāk nekā 20 gadus iestājas par ieinteresētu sabiedrību. Tostarp mēs īpaši rūpējamies par informētiem un zinošiem jauniešiem, tādēļ ISIC un ITIC karšu īpašniekiem nodrošinām iespēju lasīt "DELFI plus" saturu veselu gadu par īpašu cenu – tikai 1 eiro par 4 nedēļām. Tas ļauj ietaupīt 66% no abonēšanas standarta maksas jeb, vienkārši sakot, kvalitatīvas informācijas deva tev mēnesim izmaksās mazāk nekā viena kafijas krūzīte.

"DELFI plus" ir unikāls saturs – vizuālās stāstniecības projekti, portretintervijas, stāsti par interesantām personībām, reportāžas, prestiži ārvalstu mediju un autoru raksti, topi, vērtīgi dzīvesstila padomi un daudz kas cits. Esam pārliecināti, ka ikviens šeit atradīs ko sev noderīgu un interesantu. Ik nedēļu publicējam vairāk nekā 40 plašus un aizraujošus stāstus, pētījumus, raidījumus un daudz ko citu.
Lai izmantotu "DELFI plus" īpašo cenu ISIC un ITIC karšu īpašniekiem, meklē saiti savā e-pastā. Jāpiebilst, ka atlaides nesummējas.

ISIC apvieno starptautisko studentu kopienu un rūpējas par uzlabojumiem studentu ikdienā Latvijā un visā pasaulē. ISIC atver durvis studentu mobilitātei un ļauj pieredzēt pasauli ceļojot. Domājot par mūsdienīgiem un ērtiem risinājumiem, virtuālā ISIC karte, kā arī "DELFI plus" piedāvājums pieejams viedtālrunī, lejupielādējot "ISIC app".
Ko par 'DELFI plus' saka studenti?
DELFI jau ilgstoši strādā, lai atbalstītu zinātkārus jauniešus. Esam gan piešķīruši stipendijas žurnālistikas studentiem, gan "DELFI plus" abonementus LU Fonda stipendiātiem. Lūk, viņu viedoklis par maksas satura nozīmību.
"DELFI plus" multimediju projekti, kas tevi varētu interesēt
Vairāk par DELFI maksas satura produktu abonementiem un izdevīgiem piedāvājumiem gan individuālajiem lasītājiem, gan uzņēmumiem uzzini šeit.