Uzpildi savu zināšanu bāku!
Tagad 'Delfi Plus' abonements nopērkams arī 'Circle K'
Rūpējoties par lasītāju ērtībām un padarot "Delfi" maksas satura pakalpojumus vēl pieejamākus, turpmāk "Delfi Plus" abonementi būs nopērkami arī priekšapmaksā visās "Circle K" degvielas uzpildes stacijās.

Visā Latvijā 81 "Circle K" uzpildes stacijās būs iespējams iegādāties "Delfi Plus" abonementus priekšapmaksā, tādējādi nepiesaistot SMS vai kartes regulāro maksājumu, turklāt tie būs pieejami dažādiem periodiem:
52 nedēļas
24 nedēļas
12 nedēļas
4 nedēļas
"Delfi Plus" abonements 29,99 EUR
"Delfi Plus" abonements 23,94 EUR
"Delfi Plus" abonements 11,97 EUR
"Delfi Plus" abonements 3,99 EUR
Iegādājoties "Delfi Plus" abonementu, pircējs saņems pirkuma čeku ar kodu. Koda aktivizēšanai nepieciešams "Delfi" konts. Ievadot kodu "Delfi" kontā, tiks aktivizēts "Delfi Plus" abonements uz iegādāto periodu. Kodu nepieciešams aktivizēt 45 dienu laikā no iegādes brīža.
"Mēs augstu vērtējam mūsu abonentu viedokli, tādēļ, vairākkārt saņemot atgriezenisko saiti par vēlmi iegādāties mūsu maksas saturu, nepiesaistot maksājuma karti, mēs to ņēmām vērā. Turklāt mums bija būtiski atrast partneri, kurš var palīdzēt mums paplašināt "Delfi Plus" abonēšanas iespējas ārpus mūsu portāla digitālajām robežām. Nav noslēpums, ka "Circle K" jau sen ir kļuvis par daudzu latviešu ikdienas rīta vai vakara rituālu. Esam patiesi gandarīti, ka turpmāk daudzi mūsu lasītāji varēs ne tikai uzmundrināt sevi ar rīta kafiju vai piepildīt degvielas bāku, bet iegādāties arī lielisku lasāmvielu jeb "Delfi Plus" abonementu, lai piepildītu savu zināšanu bāku."
Konstantīns Kuzikovs, AS "Delfi" valdes priekšsēdētājs
"Mēs, "Circle K", nepārtraukti attīstāmies un ieviešam arvien jaunus produktus un pakalpojumus, lai klientu ikdienu ceļā padarītu ērtāku. Priecājamies, ka turpmāk pie mums varēs uzpildīt ne tikai auto bāku ar lielisku degvielu, bet arī zināšanu bāku ar kvalitatīvu saturu,"
komentē Gatis Pavārs, "Circle K Latvia" tirgus attīstības departamenta direktors.
"Circle K Latvia" ir vadošais ērtas iepirkšanās pakalpojuma sniedzējs un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. "Circle K" ir viens no plašākajiem DUS tīkliem Latvijā – 85 tirdzniecības vietas, no kurām 80 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un 1 ērtas iepirkšanās veikals. Kā viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem "Circle K" ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

"Delfi Plus" ir Latvijas lielākā interneta medija portāla "Delfi" maksas saturs, kur var lasīt aizraujošus un iedvesmojošus stāstus, kā arī smelties praktiskas idejas, atrast padziļinātu informāciju un analīzi par pasaules aktualitātēm un biznesa nozarēm. Ik mēnesi tiek publicēti interaktīvi stāstniecības projekti, kas atklāj gan neparastus cilvēku likteņus, gan Latvijai svarīgus notikumus jaunā gaismā.