::recepte::
Sajauc kafiju ar izvēlēto alkoholu.
Puto, ar mikseri, olu dzeltenumus un cukuru ~ 3-4 minūtes. Pieliek masai mascarpone un puto, lai viss labi sajaucas. Iecilā saputoto putukrējumu.
Puto olbaltumu līdz vieglām putam. Olbaltumu iecilā mascarpone maisījumā.
Ātri iemērc pusi no cepumiem kafijas maisījumā (pa vienam) un kārto traukā. Uz cepumu kārtas liek pusi no maskarpone maisījuma.
Atkārto procesu ar pārpalikušajiem cepumiem un mascarpone masu.
Virsai pārsijā kakao un liek ledusskapī uz pāris stundām (vislabāk diennakti).
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sajauc kafiju ar izvēlēto alkoholu.
Puto, ar mikseri, olu dzeltenumus un cukuru ~ 3-4 minūtes. Pieliek masai mascarpone un puto, lai viss labi sajaucas. Iecilā saputoto putukrējumu.
Puto olbaltumu līdz vieglām putam. Olbaltumu iecilā mascarpone maisījumā.
Ātri iemērc pusi no cepumiem kafijas maisījumā (pa vienam) un kārto traukā. Uz cepumu kārtas liek pusi no maskarpone maisījuma.
Atkārto procesu ar pārpalikušajiem cepumiem un mascarpone masu.
Virsai pārsijā kakao un liek ledusskapī uz pāris stundām (vislabāk diennakti).
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva