Fоtо: Kadrs no video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs trešdien regulārā čempionāta spēles laikā pret Losandželosas "Clippers" ņēma rokās mikrofonu, lai uzrunātu skatītājus, kuri izvilpa pretinieku zvaigzni Kavai Lenardu.

Lenards no 2011. līdz 2018. gadam spēlēja "Spurs" komandā, taču viņš nevēlējās palikt šajā vienībā, pieprasot maiņu. "Spurs" līdzjutēji to nav aizmirsuši, tāpēc šajā mačā viņi izsvilpa Lenardu, kad viņš izpildīja soda metienus.

Popovičs par to nebija mierā. Viņš devās pēc mikrofona, lai uzrunātu skatītājus. "Atvainojiet! Vai mēs varētu pārstāt visu ūjināšanu, lai šie puiši var turpināt spēlēt? Mēs neesam tādi," uzrunā skatītājiem teica Popovičs.

Popovičs pēc mača pamatoja savu rīcību, sakot, ka viņš neesot vēlējies, lai līdzjutēji ar savu rīcību sportiski sanikno Lenardu.

"Ikviens, kurš saprot kaut ko no sporta, zina, ka nevajag kaitināt lāci," stāstīja Popovičs. Sīkākās detaļās viņš nevēlējās stāstīt par šo situāciju.

Tiesa, šajā mačā tas "Spurs" komandai šoreiz nepalīdzēja. Sanantonio vienība savā laukumā ar 102:109 piekāpās "Clippers". Lenards savas komandas labā guva 26 punktus, bet "Spurs" rindās rezultatīvākais bija Viktors Vembanjama, kura kontā arī 15 atlēkušās bumbas un trīs bloķēti metieni.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !