Patriotu mēnesī Latvijas piļu un muižu asociācija izziņojusi nebijušu notikumu – Piļu un muižu restorānu nedēļu, kad īpašas gardēžu maltītes piedāvās 13 Latvijas pilis un muižas. Īpašais rudens piedāvājums tiks gatavots no 11. līdz 21. novembrim, vēsta Latvijas piļu un muižu asociācijas prezidents Roberts Grinbergs.

Šāds pasākums Latvijā notiek pirmo reizi un ideja tā veidošanā nākusi no Bīriņu pils kolēģiem, kas aicināja veidot īpašu piedāvājumu piļu un muižu apceļotājiem arī rudens sezonā, stāsta Grinbergs.

Piļu un muižu restorānu nedēļā svētku maltīti būs sagatavojuši ne tikai piļu un muižu restorāni un krodziņi, bet arī īpaši šim notikumam izveidotie pop-up restorāni, kas apmeklētājiem maltīti ļaus izbaudīt neierastā vietā un laikā. Restorānu nedēļas apmeklējumam ir iepriekš jāveic galdiņu rezervācija, tādēļ visu informāciju būs ērti atrast interneta vietnē pilis.lv.

Šogad Piļu un muižu restorānu nedēļā piedalās: Bīriņu pils, Abgunstes muiža, Arendoles muiža, Jaunmoku pils, Jaunpils pils, Kalnmuižas pils, Mālpils muiža, Nurmuižas pils, Rankas muiža, Skrundas muiža, Šlokenbekas muiža, Ungurmuiža un Varakļānu muižas pils.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !