P, 9. decembris
Tabita, Sarmīte
Kontakti
Reklāma
Jaunumi
Receptes
Kolekcijas
Padomi
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Receptes
Lēni gatavots cūkas pavēderes cepetis
Bigošs jeb štovēti kāposti poļu gaumē
Lienes Zemītes "Melnais princis"
(1)
Svaigie salāti ar lasi un hurmu
Vakariņas pa lēto: Katrīna Dimanta gatavo vistas sacepumu ar dārzeņiem
Vakariņas pa lēto: Horeogrāfe Linda Šeļakova-Paulauska gatavo svētku fondantu
Ziemassvētku kēksa "Panettone" grauzdiņš ar olbaltuma cepuri un mandarīniem
Lienes Zemītes burkānu kūka
"Wow" salāti ar kūpinātu vistu, vīnogām un pistācijām
Sātīgais mēles rasols
Vakariņas pa lēto: "Carnival Youth" Emīla un Edgara lēcu dāls
(1)
Suši rasols
Vienkārši un svinīgi: Jushkaspadrushkas svētku vakariņas par 15 eiro
Plāno pankūku un siera rullīši
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Sulīgs ābolu kēkss ar kanēļa drumstalām
Krāsnī cepts ķirbis ar fetas sieru un valriekstiem
Krāsnī cepti makaroni ar bekonu
Vistu mādziņu mērce
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Kārtainās mīklas pīrāgs ar āboliem, medu un brī sieru
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Biedējošā Halovīnu tārpu kūka bez cepšanas
Annas Pannas recepte Halovīna galdam: spocīgais šokolādes krēms
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Pavisam vienkāršais ābolu biskvītrausis
1
2
3
4
...
150
1. lapa no 150