![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1586f070-79e5-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
55recipe.minutes
10recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 8
3 gab.olas1.5 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti vaniļas cukurs1 TKcepamais pulveris500 gāboli2 ĒKcitronu sula kanēlis pūdercukurs pārkaisīšanai
recipe.preparation
1
Olas ar cukuru nedaudz sakuļ, tad pievieno kefīru un iemaisa.
2
Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru. Bļodas saturu pievieno slapjajām sastāvdaļām un rūpīgi izmaisa viendabīgā mīklā.
3
Ābolus sagriež šķēlēs un apslaka ar citronu sulu, lai āboli neapbrūnē.
4
Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū saliek ābolu šķēlītes (ja vēlas, ābolus var likt vairāk), nedaudz iegremdējot tos mīklā.
5
Cep 180 grādos apmēram 30–40 minūtes.
6
Gatavo kūku pārkaisa ar pūdercukuru un kanēli.
Iesūtīja: Armando
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь