![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/2c663520-7c7f-11ed-8ad2-659178b799d2.jpg?w=576&h=313)
50recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
200 gmargarīns100 gskābs krējums1 glāzepiens1 gab.paciņa raugs cukurs sāls milti PILDĪJUMAM: kūpināta krūtiņa sīpols
recipe.preparation
1
Raugu samīca ar 1 TK cukura, līdz tas pilnībā izkusis.
2
Pienu uzsilda, piemet 1/2 TK sāls un 2 TK cukura, pieliek krējumu un raugu. Margarīnu izkausē un pieliek klāt, pieber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza mīkla.
3
Mīklu mīca ar rokām līdz mīkla atlec no trauka malām un no rokām.
4
Gaļu sīki sagriež, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, sacep visu uz pannas, taukus notecina. Veido pīrādziņus un pilda ar gaļu.
5
Pīrādziņus kārto uz cepešplāts un cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Ieva
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь