35Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 neliels sarkanais sīpols2 saldie pipari1 gurķis2 palieli tomāti12 melnās olīvas120 gfetaki siers eļļas salātu mērce ķiploku daiviņas Santa Maria salātu garšvielas citronu sula dilles kinza selerijas
Sagatavošana
1
Sīpolu sagriež šķēlītēs. Visu pārējo-palielos kubiciņos. Kubiciņus (izņemot fetaki sieru) kārto traukā un uzliek sīpolu ripiņas.
2
Pārlej ar salātu mērci, kurā iemaisīti saspiesti ķiploki (dažas daiviņas). Uzkaisa salātu garšvielas un uzslaka nedaudz citronu sulas.
3
Uzklāj fetaki sieru un olīvas bez kauliņiem. Rotā ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit