![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/847b6930-7c7d-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=576&h=313)
35recipe.minutes
13recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
1 neliels sarkanais sīpols2 saldie pipari1 gurķis2 palieli tomāti12 melnās olīvas120 gfetaki siers eļļas salātu mērce ķiploku daiviņas Santa Maria salātu garšvielas citronu sula dilles kinza selerijas
recipe.preparation
1
Sīpolu sagriež šķēlītēs. Visu pārējo-palielos kubiciņos. Kubiciņus (izņemot fetaki sieru) kārto traukā un uzliek sīpolu ripiņas.
2
Pārlej ar salātu mērci, kurā iemaisīti saspiesti ķiploki (dažas daiviņas). Uzkaisa salātu garšvielas un uzslaka nedaudz citronu sulas.
3
Uzklāj fetaki sieru un olīvas bez kauliņiem. Rotā ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь