![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/af0a5e30-7945-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
20recipe.minutes
5recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
1 glāzedzērvenes3.33 glāzesūdens1 glāzecukurs3 ĒKmanna piens, pasniegšanai
recipe.preparation
1
Katlā liek pārlasītas, noskalotas dzērvenes un ar koka stampiņu saspaida, pielej 1/3 glāzes ūdens un caur marli izspiež sulu, kuru noliek vēsā vietā.
2
Izspaidas pārlej ar 3 glāzēm ūdens un vāra 5 minūtes, izkāš un šajā novārījumā maisot ber mannu.
3
Turpina vārīt uz lēnas uguns. Masai pievieno sulu un puto, līdz veidojas biezas putas.
4
Kad masa apjomā dubultojusies, uzpūteni liek deserta trauciņos un novieto vēsumā.
5
Pasniedz ar aukstu pienu.
Iesūtīja:
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь