Fоtо: Publicitātes foto
Itāļu deserts „Panna Cotta” ar ogu mērci garšos gan mazajiem, gan lielajiem.
60recipe.minutes
12recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 7
DESERTAM "PANNA COTTA":500 gsaldais krējums120 gpiens cukurs vaniļas pāksts sēkliņas želatīns OGU MĒRCEI:200 gzemenes60 gmellenes kartupeļu milti ūdens cukurs

recipe.preparation

1

Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek zemenes un uzvāra.

2

Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas pāksts sēkliņas un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75*C, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra.

3

Nedaudz atdzesē, salej apaļos vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.

Iesūtīja: Čili Pica

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !