![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/2648e410-779f-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
60recipe.minutes
12recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 7
DESERTAM "PANNA COTTA":500 gsaldais krējums120 gpiens cukurs vaniļas pāksts sēkliņas želatīns OGU MĒRCEI:200 gzemenes60 gmellenes kartupeļu milti ūdens cukurs
recipe.preparation
1
Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek zemenes un uzvāra.
2
Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas pāksts sēkliņas un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75*C, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra.
3
Nedaudz atdzesē, salej apaļos vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.
Iesūtīja:
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь