![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/05846cf0-7951-11ed-897a-13fb8138e94f.jpg?w=576&h=313)
60recipe.minutes
19recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
250 gcūkgaļas maltā gaļa250 gliellopa maltā gaļa1 sīpols1 ĒKsinepes2 olas milti sāls pipari1 lliellopa buljons MĒRCEI:30 gsviests vai margarīns30 gmilti100 mlbaltvīns150 mlsaldais krējums sāls pipari30 gkaperu sķidrums1 olu dzeletenums50 mlsaldais krējums
recipe.preparation
1
Samīca, veido 16 frikadeles.
2
Buljonu uzkarsē un 20 minūtes uz vidējas uguns vāra frikadeles, pēc tam izņem ārā, buljonu izkāš.
3
Sviestu vai margarīnu apcep, pievieno miltus, pielej 3/8 buljona, baltvīnu un saldo krējumu, pieliek pēc garšas sāli, piparus, kaperus un šķidrumu no kaperiem.
4
Olu dzeltenumu samaisa ar saldo krējumu, iemaisa karstajā mērcē, ieliek tajā frikadeles, uzkarsē, ēd ar kartupeļu biezputru un zirnīšiem.
Iesūtīja: Sauliite
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь