Foto: Shutterstock
Ķirbju sautējums ar gaļu - sātīgai pusdienu vai vakariņu maltītei.
50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
750 gliesa gaļa750 gkartupeļi300 gpuravi1 lbuljons1 ĒKpaprikas pulveris1 TKcukurs750 gķirbji300 gtomāti50 gsviests sāls pipari1 TKķimenes pētersīļi

Sagatavošana

1

Gaļu, ķirbjus, kartupeļus un nomizotus tomātus sagriež gabalos, puravu - ripās.

2

Apcep gaļu, pievieno dārzeņus, pasautē, pielej buljonu, pieliek garšvielas.

3

Sautē 30 minūtes, nogaršo, vai nepieciešama sāls. Pārkaisa ar pētersīļiem.

Piezīmes:Recepte - revolūcija manā izpratnē par ķirbju ēdieniem. Izcili garšīgi!

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!