Fоtо: Shutterstock
Pildīta paprika ar sieru un žāvētu gaļu - skaists papildinājums aukstajam galdam.
20recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

siers žāvēta gaļa olas gurķis zaļie zirnīši kukurūza tomāti majonēze paprika

recipe.preparation

1

Sarīvē sieru, pievieno mazliet žāvētas gaļas, rīvētas vārītas olas (tās var likt arī veselas – pa vidu pildījumam), gurķi (marinētui vai svaigu), var likt klāt arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, tomātus, nu ko sirds vēlas, tikai siera jābūt vismaz 3 reizes vairāk nekā pārējo sastāvdaļu.

2

Visu sajauc ar majonēzi, lai masa būtu ļoti bieza, pilda nelielās paprikas pākstīs un uz nakti ieliek ledusskapī, lai savelkās.

3

Otrā dienā griež biezās šķēlēs un liek uz šķīvja.

Piebilde: no pārāk lielām paprikām pildījumam ir tieksme izkrist.

Iesūtīja: Laima

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !