![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/dab8c7e0-7bea-11ed-8ad2-659178b799d2.jpg?w=576&h=313)
20recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
siers žāvēta gaļa olas gurķis zaļie zirnīši kukurūza tomāti majonēze paprika
recipe.preparation
1
Sarīvē sieru, pievieno mazliet žāvētas gaļas, rīvētas vārītas olas (tās var likt arī veselas – pa vidu pildījumam), gurķi (marinētui vai svaigu), var likt klāt arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, tomātus, nu ko sirds vēlas, tikai siera jābūt vismaz 3 reizes vairāk nekā pārējo sastāvdaļu.
2
Visu sajauc ar majonēzi, lai masa būtu ļoti bieza, pilda nelielās paprikas pākstīs un uz nakti ieliek ledusskapī, lai savelkās.
3
Otrā dienā griež biezās šķēlēs un liek uz šķīvja.
Piebilde: no pārāk lielām paprikām pildījumam ir tieksme izkrist.
Iesūtīja: Laima
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь