![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/e05dad10-7955-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
40recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
600 gcūkgaļas kakla karbonāde500 gsīpoli200 gKrievijas siers200 mlsaldais krējums150 gskabs krējums250 mlbaltvīns2 TKsausais buljons1 TKķiploku sāls sāls pipari
recipe.preparation
1
Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm.
2
Liek cepešveidnē.
3
Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.
4
Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.
5
Uz gaļas šķēlēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru.
6
Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 20 minūtes.
Iesūtīja:
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь