Fоtо: Shutterstock
Šnicele ar saldo krējumu - sieru garda gan karsta ar piedevām, gan atdzisusi uz maizes.
40recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
600 gcūkgaļas kakla karbonāde500 gsīpoli200 gKrievijas siers200 mlsaldais krējums150 gskabs krējums250 mlbaltvīns2 TKsausais buljons1 TKķiploku sāls sāls pipari

recipe.preparation

1

Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm.

2

Liek cepešveidnē.

3

Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.

4

Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.

5

Uz gaļas šķēlēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru.

6

Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 20 minūtes.


Iesūtīja: Artūrs

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !