![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a5664370-5e84-11ed-a3ea-d528c58b6832.jpg?w=576&h=313)
13recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
800 glaša fileja200 gpērļu kuskuss320 gcukini200 gburkāni200 gpaprika100 gsīpoli50 gParmezāna siers400 gapelsīni60 gdzērvenes50 gbazilika pesto50 gbalzamiko krēms40 gcukurs sāls, pipari
recipe.preparation
1
Pērļu kuskusu novāra, tikmēr uz pannas apcep nelielos kubiņos sagrieztus dārzeņus - papriku, burkānus, sīpolus.
2
Kad dārzeņi gatavi, tiem pievieno pērļu kuskusu un nedaudz ūdeni, lai garšas savijas kopā.
3
Beigās pievieno smalki sarīvētu parmezāna sieru.
4
No apelsīna izspiež sulu, ko liek vārīties, pievienojot cukuru un reducē (sabiezina) to.
5
Pēc tam pievieno dzērvenes un nedaudz novāra iegūto masu.
6
Cukini ar kartupeļu mizojamo nazi sagriež garenās strēmelēs, sajauc ar bazilika pesto un balzamiko krēmu.
7
Laša fileju sagriež servējamās porcijās, pārkaisa ar sāli un pipariem un liek cepties uz pannas ar ādu uz leju, apcep zeltaini brūnu no visām pusēm.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь