Foto: mosfood
Brusketas ir tradicionāla itāļu uzkoda. No parastas sviestmaizes brusketu atšķir tas, ka maizes šķēles vispirms tiek apgrauzdētas - pannā bez taukvielām, uz grila vai restēm. Visbiežāk brusketu gatavošanai izmanto čabatu jeb ciabatta maizi, bet tikpat labi to var gatavot no bagetes.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
8 plānas čabatas šķēles200 gtuncis savā sulā1 ķiploka daiviņa olīveļļa2 paprika1 citrons

Sagatavošana

1

Maizes šķēles apgrauzdē, ierīvē ar ķiploka daiviņu un apslaka ar olīveļļu.

2

Tunci sajauc ar diviem sīki sagrieztiem pipariem, pētersīļiem un kaperiem, pievieno citrona sulu.

3

Tunča masu liek uz maizes šķēlēm un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!