![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1ef93c80-5e92-11ed-b274-a3009b05a05b.jpg?w=576&h=313)
90recipe.minutes
13recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 6
1.5 tasemilti0.5 tasecukurs1 TKcepamais pulveris1 šķipsnasoda1 šķipsnasāls0.5 tasemargarīns cepšanai Rama Maestro0.5 tasepiens1 ola1 TKvaniļas cukurs0.5 tasemilti pildījumam0.25 tasecukurs pildījumam3 ĒKmargarīns cepšanai Rama Maestro pildījumam300 gmellenes pildījumam un dekorēšanai
recipe.preparation
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Iezied ar taukvielām un apbārsti ar miltiem cepamo veidni.
2
Sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli lielā bļodā.
3
Citā traukā sajauc izkausētu margarīnu, pienu, olu, vaniļas cukuru stingrā konsistencē, pievieno iepriekš iegūtajai masai un ieliec to cepamajā veidnē.
4
Atsevišķi sajauc pildījumam domātās sastāvdaļas - miltus, cukuru, izkausētu margarīnu, veidojot drumstalas, ko pārber pāri veidnē esošajai mīklai.
5
Pievieno svaigas vai saldētas mellenes, kas sajauktas ar citrona sulu un nedaudz cukura. Tās vari aizstāt arī ar melleņu sīrupu vai ievārījumu.
6
Cep stundu, līdz kūka kļūst zeltaina.
7
Dekorē ar svaigām ogām.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь