Sajūti, kā nokraukšķ tumši brūnā garoziņa, kas aptver visu vērtīgo - šķiedrvielām bagātos rudzu pilngraudu maizes valgajā mīkstumā, ķimeņu pikantumu un rudzu iesala saldeno garšas niansi…
5recipe.minutes
9recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
Fazer Gardā rudzu maize8 šķēlesProšuto šķiņķis8 paipalu olas100 grīvēts cietais siers2 ĒKbalzamiko krēms8 ķirštomāti1 saujaspināti sviests pipari

recipe.preparation

1

Maizei uzsmērē sviestu, pāri kārto svaigās spinātu lapas, pārklājot ar prošuto strēmelītēm.

2

Maizīti papildina ar uz pusēm sagrieztām paipalu oliņām, kuras vēlams vārīt ne ilgāk par 3 minūtēm.

3

Dekorē ar sagrieztiem ķirštomātiem, pārkaisa ar cieto sieru un pēc garšas pievieno balzamiko krēmu vai piparus.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !