![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7b0415f0-5eaa-11ed-bd83-979f6847f9ca.jpg?w=576&h=313)
45recipe.minutes
8recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
burkāni kartupeļi tomāti selerijas sakne sīpoli, ķiploka daiviņa kausētais siers zaļie zirnīši burkānmaize
recipe.preparation
1
Sagriež vienādos gabaliņos burkānus (2/5 daļas), kartupeļus (1/5 daļa), tomātus(1/5 daļa) un selerijas sakni (1/5 daļa).
2
Dārzeņus liek katlā un pārlej ar aukstu ūdeni - 2 cm virs dārzeņu līmeņa.
3
Pannā sacep smalki sakapātus sīpolus un vienu ķiploka daiviņu.
4
Kad dārzeņi mīksti, pievieno sīpolu un ķiploku masu, nedaudz sāli un nedaudz cukura un blendē.
5
Sablendētajiem dārzeņiem pievieno krēmsieru vai kausēto sieru un uzsilda uz plīts līdz pirmajam burbulim.
6
Gatavai zupai var pievienot zaļos zirnīšus - saldētus vai konservētus. Pasniedz lēzenajā zupas bļodā kopā ar burkānmaizi.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь