![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ac8cd090-6016-11ed-a692-39fc1e8dddd0.jpg?w=576&h=313)
45recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
60 grozīnes60 gdateles, bez sēklām60 gzemesrieksti3 gapelsīna miza, sarīvēta125 gsviests100 gbrūnais cukurs1 gab.ola125 gmilti (self-rising)250 gkukurūzas brokastu pārslas
recipe.preparation
1
Zemesriekstus sasmalcina, nedaudz sadrupina kukurūzas pārslas.
2
Bļodā sajauc augļus, riekstus un apelsīna mizu.
3
Atsevišķā bļodā sakuļ mīkstu sviestu ar cukuru, līdz masa ir gaisīga. Tas pievieno olu un iekuļ to masā. Pievieno riekstu-augļu maisījumu, iemaisa un liek mīklu ledusskapī uz 30 minūtēm.
4
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru, ietauko papīru ar nelielu daudzumu sviesta.
5
Izņem mīklu no ledusskapja, veido no tās nelielas bumbiņas, pievienojot katrai no tām nedaudz kukurūzas pārslu. Liek bumbiņas veidnē, ar dakšu nedaudz saplacina tās un liek krāsnī uz 12-15 minūtēm, līdz cepumi ir skaisti zeltaini.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь