![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/60c5d6b0-797b-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
60recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
400 gkartupeļi2 selerijas kāti4 ĒKsagriezti loki100 mlskābs krējums1 ĒKolīveļļa pēc garšassāls
recipe.preparation
1
Sālsūdenī novāra kartupeļus ar visām mizām, līdz tie mīksti. Tikmēr smalki sagriež lokus un seleriju kātus.
2
Kad kartupeļi gatavi, tiem ļauj nedaudz atdzist, apmēram 15 minūtes. Pēc tam kartupeļus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos (bet ne pārāk smalkos).
3
Bļodā sajauc skābu krējumu ar olīveļļu, pievieno selerijas un lielāko daļu lokus (daļu noglabājot salātu greznošanai), sāli pēc garšas, izmaisa.
4
Pēdējos iecilā sagrieztos kartupeļus.
5
Pasniedz, pa virsu berot lociņus.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь