![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/01a4cec0-6058-11ed-a3ea-d528c58b6832.jpg?w=576&h=313)
25recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
200 gtagliatelle pasta1 ĒKolīveļļa1 gab.liels puravs1 gab.sarkanā paprika1 gab.dzeltenā paprika1 gab.ķiploka daiviņa svaiga timiāna zariņi1 šķipsnačili pulveris olīveļļa garnēšanai
recipe.preparation
1
Pastu izvāra pēc instrukcijām, kas norādītas uz iepakojuma.
2
Tikmēr lielā pannā uzkarsē eļļu. Sagriež puravus – vispirms nomazgā, pēc tam sagriež garos kātus aptuveni astoņus centimetrus garos gabaliņos, kurus pēc tam pārgriež uz pusēm un nedaudz izplūkā.
3
Puravus liek pannā, pievieno salmiņos sagrieztu papriku, saspiestu ķiploka daiviņu un timiānu. Cep 5-8 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
4
Gatavo pastu nokāš un liek atpakaļ katliņā. Tai klāt piemaisa puravu un paprikas masu, apkaisa ar garšvielām un čili pulveri. Beigās apslaksta ar olīveļļu.
5
Pasniedz, kamēr vēl karsts.
Labu apetīti!
Tasty.lv padoms: papildini ēdienu ar citām sastāvdaļām, piemēram, spinātiem, sautētām sēnēm, riekstiem, sēkliņām, olīvām vai sarīvētu sieru.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь