![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ff435790-6035-11ed-baef-dda6edee3dfe.jpg?w=576&h=313)
4recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
10 sarkanie čili pipari3 vidēji lielas sarkanās paprikas1 kgievārījuma cukurs600 mlābolu etiķis
recipe.preparation
1
Čili pipariem nogriež galiņus, paprikai izņem sēklotni, sagriež gabalo. Papriku un čili sablendē viendabīgā masā.
2
Katliņā ielej ābolu etiķi, ieber cukuru un, virs nelielas uguns karsējot, maisa, līdz cukurs izšķīdis. Pēc tam pievieno sablendētos piparus, labi izmaisa un strauji uzvāra.
3
Samazina karstumu un uz minimālas liesmas to, ik pa laikam apmaisot, karsē 10 minūtes.
4
Pēc vārīšanas mērcei ļauj atdzist, aptuveni 30 - 40 minūtes. Dzišanas laikā tā kļūs biezāka. To vēlreiz samaisa, salej tīrās burciņās, aizvāko un glabā ledusskapī.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь