![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/73e4d360-605b-11ed-9731-19ecc2d85759.jpg?w=576&h=313)
15recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
250 gmascarpone kazenes1 citrona sarīvēta miziņa20 mlsaldais krējums2 ĒKpūdercukurs1 ĒKkokosriekstu skaidiņas6 gab.dāmu pirkstiņi
recipe.preparation
1
Maskarponi liek bļodā, pievieno saldo krējumu, pūdercukuru, citrona miziņu un kokosriekstu skaidiņas. Visas sastāvdaļas ar mikseri kuļ ne vairāk kā trīs četras minūtes, līdz iegūts gaisīgs krēms.
2
Divos deserta trauciņa pamatos liek salauztus dāmu pirkstiņu gabaliņus, pa virsu liek saldo krēmu, tad uzber kazenes. Virsū ogām atkal liek saldo krēmu, tad dāmu pirkstiņus.
3
Desertu nobeidz ar maskarpones krēma kārtu, kuram pārbērtas kazenes.
Lai labi garšo!
Padoms: saldo var kārtot tādā kārtu secībā, kā vien tīk. Var izmantot gan svaigas kazenes, gan saldētas (iepriekš gan atlaidina, pēc izņemšanas no saldētavas).
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь