![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/e902c330-798f-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
50recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
600 grāceņi2 ĒKolīveļļa šķipsnaķimenes2 TKkapāts rozmarīns šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
recipe.preparation
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
2
Nomizo un sagriež daiviņās rāceņus, liek bļodā. Apslacina dārzeņus ar olīveļļu, uzkaisa ķimenes, kapātas rozmarīna lapiņas, sāli, svaigi maltus melnos piparus un labi izmaisa.
3
Rāceņus liek uz sagatavotās cepamās plāts un cep apmēram 40 minūtes, līdz rāceņi ir mīksti. Ja vēlies, papildini rāceņus ar burkāniem, kartupeļiem, bietēm un citām sezonas saknēm un cep visus dārzeņus vienā pannā vai cepammaisā.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь