Foto: Shutterstock
Krāšņa un garda uzkoda, kas svētku galda klājumā ienesīs svaigu un košu akcentu. Krēmīgi skābais un viegli pikantais avokado krēms lieliski harmonizēs ar kaviāru.

Krēmam ir nepieciešami gatavi avokado. Tā kā krēmam pievieno samērā daudz ķiploku un laima sulas, tad krēms nebrūnējot vairākas stundas uzglabāsies slēgtā traukā ledusskapī. Pret oksidāciju noder arī avokado kauls, ko var uzlikt pagatavotajam krēmam pa virsu.

15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
10 avokado8 ķiploka daiviņas3 laimi pēc garšassāls10 TKkaviārs

Sagatavošana

1

Notīra avokado, sagriež gabalos un liek blendera traukā.

2

Notīra ķiplokus, rupji sakapā un pievieno avokado.

3

Izspiež laimam sulu un lej blendera traukā. Sablendē gludu krēmu, pēc garšas pievieno sāli. Tā kā kaviārs ir sāļš, krēmam sāli var nepievienot vispār.

4

Krēmu liek porciju glāzītēs, pa virsu liekot kaviāru, grezno ar zaļumiņiem. Pasniedz.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!