![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/0601ac40-799e-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
Krēmam ir nepieciešami gatavi avokado. Tā kā krēmam pievieno samērā daudz ķiploku un laima sulas, tad krēms nebrūnējot vairākas stundas uzglabāsies slēgtā traukā ledusskapī. Pret oksidāciju noder arī avokado kauls, ko var uzlikt pagatavotajam krēmam pa virsu.
15recipe.minutes
5recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 10
10 avokado8 ķiploka daiviņas3 laimi pēc garšassāls10 TKkaviārs
recipe.preparation
1
Notīra avokado, sagriež gabalos un liek blendera traukā.
2
Notīra ķiplokus, rupji sakapā un pievieno avokado.
3
Izspiež laimam sulu un lej blendera traukā. Sablendē gludu krēmu, pēc garšas pievieno sāli. Tā kā kaviārs ir sāļš, krēmam sāli var nepievienot vispār.
4
Krēmu liek porciju glāzītēs, pa virsu liekot kaviāru, grezno ar zaļumiņiem. Pasniedz.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь