Fоtо: Shutterstock
Kārdinoši, kraukšķīgi un gardi tīstoklīši. Lieliski saderēs ar salātiem, biezpiena un krējuma mērci vai arī būs garšīgi vienkārši tādi, kā ir. Tā kā bekons kartupelim iedos gan treknumiņu, gan sāli, tad šo uzkodu var pagatavot burtiski no divām sastāvdaļām.
75recipe.minutes
2recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
16 kartupeļi16 kūpināta bekona šķēles

recipe.preparation

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.

2

Nelielus, vienāda lieluma kartupelīšus rūpīgi nomazgā. Ja tie ir jaunie kartupeļi, tos nemizo. Ap katru kartupelīti aptin bekona šķēli un sasprauž ar iesmiņu, lai netinas vaļā. Kārto uz cepamās plāts.

3

Kartupeļus liek karstā krāsnī un cep apmēram 45-60 minūtes, līdz tie kraukšķīgi un zeltaini. Pasniedz.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !