75Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
16 kartupeļi16 kūpināta bekona šķēles
Sagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
2
Nelielus, vienāda lieluma kartupelīšus rūpīgi nomazgā. Ja tie ir jaunie kartupeļi, tos nemizo. Ap katru kartupelīti aptin bekona šķēli un sasprauž ar iesmiņu, lai netinas vaļā. Kārto uz cepamās plāts.
3
Kartupeļus liek karstā krāsnī un cep apmēram 45-60 minūtes, līdz tie kraukšķīgi un zeltaini. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit