![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/4d668fd0-60ce-11ed-9c5f-fb7016075422.jpg?w=576&h=313)
40recipe.minutes
15recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
mazās vistas filejas olas sēklu maisījums sāls pipari eļļa cepšanai SALĀTIEM: vārītas vai tvaicētas bietes tomāti rukola sāls eļļa citronu sula sēkliņas kazas siera bumbas (var arī nebūt)
recipe.preparation
1
Vistas filejas nedaudz izklapē.
2
Sakuļ olu, pievieno tai sāli un piparus. Citā šķīvī saber sēkliņas.
3
Vistas filejas apviļā olas, sāls un piparu maisījumā, tad sēkliņās un cep sakarsētā eļļā, līdz gaļa izcepta.
4
Gatavo salātus – bļodā ber rukolu, pievieno biešu gabaliņus, sagrieztus tomātus. Pēc garšas pieber sāli, pārlej ar mazliet eļļu un svaigi spiestu citronu sulu. Pievieno arī sēkliņas.
5
Ja gribas – salātus var papildināt ar sniega bumbām (kazas sieru).
Recepti iesūtīja: Eva
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь