Gardas maizītes nav domātas brokastīm vien – vakariņās izsalkumu remdēt palīdzēs rudzu maizītes ar paipalu olām un šķiņķi. Lai našķis būtu veselīgāks, smēriņam izmanto vājpiena biezpienu un grieķu jogurtu. Receptes autore ir Linda Vilmansone, viena no raidījuma "Gatavo 3" kulinārēm.
15recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

rudzu maize vājpiena biezpiens gurķi grieķu jogurts kumins sāls citrona miziņa vārītas paipalu olas tītara šķiņķis

recipe.preparation

1

Biezpienu sajauc ar pāris karotēm grieķu jogurta, citrona miziņām, šķipsnu sāls un nelielu šķipsnu kumina.

2

Pievieno vienu vidēja izmēra rīvētu gurķi un visu samaisa.

3

Biezpiena krēmu smērē uz maizītes, pāri liekot vārītas paipalu olu pusītes un tītara šķiņķi.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !