Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Mazliet pikanti vistas šķiņķīši grilēšanai, kas iemarinēti barbekjū mērcē. Kad gatavi, baudi kopā ar svaigajiem salātiem vai dārzeņiem.
120Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgatkauloti vistas šķiņķīši2 TKsāls2 ĒKsvaigs oregano2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa270 gbarbekjū mērce nelieli bambusa iesmiņi

Sagatavošana

1

Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabaliņos un saber bļodā, tad pārkaisa ar sāli.

2

Pievieno sakapātu oregano, saspiestas ķiploka daiviņas un olīveļļu. Katru šķiņķīša gabaliņu nostiprina ar diviem bambusa iesmiņiem, lai to viegli varētu grilēt.

3

Vistas šķiņķīšiem pārlej barbekjū mērci un ļauj iemarinēties vismaz stundu.

4

Pēc tam vistas šķiņķīšus cep uz grila aptuveni 20 minūtes, ik pa laikam apgrozot gabaliņus, lai tie nepiedegtu.

"Tasty" padoms: ja ir iespēja, izmanto barbekjū mērci portugāļu gaumē, tas maltītei piešķirs autentiskāku garšu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!