![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/027c2840-60e2-11ed-aa65-931a94b6e22e.jpg?w=576&h=313)
120recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
1 kgatkauloti vistas šķiņķīši2 TKsāls2 ĒKsvaigs oregano2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa270 gbarbekjū mērce nelieli bambusa iesmiņi
recipe.preparation
1
Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabaliņos un saber bļodā, tad pārkaisa ar sāli.
2
Pievieno sakapātu oregano, saspiestas ķiploka daiviņas un olīveļļu. Katru šķiņķīša gabaliņu nostiprina ar diviem bambusa iesmiņiem, lai to viegli varētu grilēt.
3
Vistas šķiņķīšiem pārlej barbekjū mērci un ļauj iemarinēties vismaz stundu.
4
Pēc tam vistas šķiņķīšus cep uz grila aptuveni 20 minūtes, ik pa laikam apgrozot gabaliņus, lai tie nepiedegtu.
"Tasty" padoms: ja ir iespēja, izmanto barbekjū mērci portugāļu gaumē, tas maltītei piešķirs autentiskāku garšu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь