![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/31f7db10-79d7-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
15recipe.minutes
10recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 2
bundžiņa tunča250 glapu salātu maisījums paprika saujaķirštomāti sarkanais sīpols melnās olīvas, dažas2 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
recipe.preparation
1
Nelielā bļodiņā ielej eļļu un citronu sulu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
2
Lielā bļodā saber lapu salātus – jo vairāk veidu, jo garšīgāk.
3
Pievieno sagrieztus ķirštomātus, sagrieztu papriku un ripiņās sagrieztu sīpolu.
4
Salātiem pievieno arī saplucinātu tunci, olīvas un visu pārlej ar mērci un viegli sajauc.
Pasniedz uzreiz. Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь