![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/88365680-79d9-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
30recipe.minutes
3recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
2 kgāboli1 bundža iebiezinātais piens ar cukuru500 gievārījuma cukurs
recipe.preparation
1
Ābolus nomazgā, nomizo, iztīra no serdēm un sagriež mazākos gabaliņos.
2
Liek katlā, pārber ar cukuru un vāra aptuveni 10 minūtes, līdz āboli izšķīst biezenī. Ja nepieciešams, pievieno šļuku ūdens. Ja vēlies, var masu sablendēt, tad ievārījums būs viendabīgas konsistences. Tad pievieno iebiezināto pienu un karsē vēl aptuveni 5 minūtes. Svarīgi ievārījumu vārīt un maisīt ļoti lēnām, citādi ''izklapējot'' gaisu, "zapte" ātrāk pēc tam bojāsies.
3
Gatavo ievārījumu pildi burkās un glabā ledusskapī vai pagrabā.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь