Fоtо: DELFI
Konservēti zaļie zirnīši, vārīta ola, nedaudz majonēzes un sīpols kraukšķīgumam – šos varētu saukt par salātiem "Kad mājās nekā nav". Ļoti ātrs brokastu vai launaga ēdiens, gatavošanas laiks – vien tik, cik novārīt olas!

Citi šo kombināciju papildina ar tunci savā sulā, citi – ar svaigu gurķi. Ja pievienosi vēl vārītus kartupeļus un žāvētu gaļu, būs gandrīz rasols!

15recipe.minutes
4recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
0.5 lkonservēti zaļie zirnīši4 vārītas olas1.5 ĒKmajonēze1 neliels saldais sīpols

recipe.preparation

1

Cieti vārītas olas sakapā, sasmalcina arī sīpolu.

2

Konservētajiem zirnīšiem nolej šķidrumu.

3

Visu liek bļodiņā, pievieno pāris karotes majonēzes, svaigi maltus melnos piparus pēc garšas. Samaisa un ceļ galdā.

Lai labi garšo!

Fоtо: DELFI

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !