![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/0b18be40-60ed-11ed-b91c-f58fe81ba803.jpg?w=576&h=313)
Gardi salāti, kas piemēroti ne tikai ikdienas maltītēm, bet arī svētku bufetes veida galdam. Vienkārši pagatavojami un uzglabājot "neatsulojas". Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga "Lindas virtuve" autore.
30recipe.minutes
11recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
250 gfusilli pasta šķipsnasāls450 gžāvēta vistas gaļa150 gredīsi2 āboli saujalociņi MĒRCEI:3 ĒKmajonēze3 ĒKpilngraudu sinepes1 TKmedus1 ĒKūdens
recipe.preparation
1
Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente (gandrīz gatava). Nolej ūdeni un pastu atdzesē.
2
Bļodiņā pagatavo salātu mērci, sajaucot visas tās sastāvdaļas.
3
Lielā bļodā sajauc pastu, žāvēto vistas gaļu, redīsus, ābolus un lociņus. Lej pāri mērci un samaisi.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь