![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/81a0d430-60ed-11ed-8f02-99f9c31e608e.jpg?w=576&h=313)
8recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
picas mīkla200 gspināti1 ĒKolīveļļa250 gsēnes2 ķiploka daiviņas200 grikota3 ĒKpiens12 salvijas lapiņas
recipe.preparation
1
Vispirms pagatavo mīklu pēc šīs receptes vai izmanto ātro picas mīklas maisījumu, ja tā ērtāk.
2
Kad mīkla sagādāta, noplaucē spinātus – tos saliek caurdurī un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc tam nokāš.
3
Pannā uzkarsē eļļu. Tajā saber sasmalcinātas sēnes un apcep pāris minūtes, līdz tās kļūst mīkstas. Tad pievieno saspiestas ķiploka daiviņas un visu apcep vēl kādu minūti. Kad sēnes apceptas, noņem pannu no plīts.
4
Uz cepešplātīm uzklāj cepamo papīru. Mīklu sadala uz pusēm, un izrullē divas plakanas picas pamatnes.
5
Sajauc rikotu ar pienu un brālīgi uzsmērē uz abām picas pamatnēm. Tad virsū liek apceptās sēnes, uzkaisa nokāstos spinātus un salvijas lapiņas.
6
Picas cepeškrāsnī cep 8–10 minūtes. Pēc tam izņem no krāsns un sagriež ēšanai.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь