![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/3df7d7a0-79f3-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
30recipe.minutes
10recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 12
saujavārītas garneles6 vārītas olas2 ĒKmajonēze2 ĒKskābais krējums2 TKDižonas sinepes1 TKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari garneles dekorēšanai pētersīļi
recipe.preparation
1
Olu pildīšanai paredzētās garneles sakapā sīkos gabaliņos un atliek vēlākam.
2
Vārītās olas pārgriež uz pusēm un izņem to dzeltenumus – tos saber kādā bļodiņā.
3
Olu dzeltenumus sastampā ar dakšiņu un pievieno tiem garneles, majonēzi, skābo krējumu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Visu samaisa.
4
Pildījuma masu liek olu baltumu pusītēs. Garnē ar garneles gabaliņiem un pētersīļiem.
5
Pirms pasniegšanas notur ledusskapī.
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь